Abdullah Danışman İl Müdürü oldu

Bartın Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevinde bulunan ve görev süresince eleştirilerin odağından düşmeyen Abdullah Danışman Bolu İl Sağlık Müdürü oldu

Abdullah Danışman İl Müdürü oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevindeyken Bolu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa eden Muhammed Emin Demirkol'un yerine Abdullah Danışman atandı.

Bolu’da uzun yıllar Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Muhammed Emin Demirkol, AK Parti’den Bolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayarak görevinden istifa etmişti. 

Demirkol'dan boşalan Sağlık Müdürlüğü görevine İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görev yapan Abdullah Danışman atandı.

Abdullah Danışman bir dönem Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmış ve görev süresi boyunca eleştirilerin odağından düşmemişti.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Abdullah Danışman Bartın Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine 2017 yılında atanmıştı.

Dr. Abdullah Danışman daha önce Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı ve Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yapmıştı.

Yaklaşık 3 yıl Bartın Devlet Hastanesi Başhekimlik görevinde bulunan Danışman'ın bu süreç boyunca birçok eleştiriye maruz kalması, hastanede görevli doktorlar ve diğer salık çalışanlarıyla uzlaşamaması kamuoyunu oldukça meşgul eden konular arasında yer alıyordu.

Ayrıca Danışman döneminde Bartın Devlet Hastanesinin sevk alan bir hastaneden sevk veren bir hastaneye dönüşmesi de eleştiriler arasındaydı.

Bakmadan Geçme