Abdipaşa fabrikalar merkezi olacak

Bartın'ın Abdipaşa beldesinde kurulacak olan Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilk etapta 10 fabrikaya, uzun vadede ise 32 fabrikaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Yaşar Dönmez Abdipaşa'nın Teşvikte 6. Bölge olduğu için çok sayıda yatırımcı ve fabrika çekeceğini söylerken bu yatırımla beldenin 100 yıllık geleceğinin şekilleneceğini söyledi.

Abdipaşa’ya birçok yatırım, eser ve hizmet kazandırmanın gururuyla bir kez daha Abdipaşa AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak göreve talip olan Yaşar Dönmez beldenin 100 yıllık geleceğine damga vuracak projesiyle ön plana çıkıyor.

Abdipaşa’da kurulacak olan Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilk etapta 10, orta ve uzun vadede ise 32 fabrikaya ev sahipliği yapacak.

Geçtiğimiz haftalarda Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan'da bölge ziyaretinde fabrikaların kurulacağı sahada yerinde incelemelerde bulunarak proje hakkında bilgiler aldı.

Bakanlık onayının ardından ilk kazması vurulacak olan projeyle beraber Abdipaşa beldesi Bartın’da ikinci büyük organize sanayi bölgesine dönüşecek.

Abdipaşa fabrikalar merkezi olacak

Teşvikte 6. Bölgede yer alması, Bartın ve Filyos limanlarına kolay ulaşım imkanı gibi nedenlerle yatırımcıların da gözdesi olacak olan Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi binlerce gence ve kadına iş imkanı sağlayacak.

Teşvikte 6. Bölge

Abdipaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yaşar Dönmez söz konusu projeyle Abdipaşa’nın 100 yıllık geleceğinin şekilleneceğini ifade ederek, “Bu projemiz sadece Abdipaşa için değil Ulus ve Kumluca gibi çevre bölgelerimiz içinde çok kıymetli. Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yerimiz hazır. Projemizde bakanlık onayında. Bakanlık onayını alır almaz çalışmalara başlanacak. Bölge teşvikte 6. Bölge olduğu için çok kıymetli. Çünkü yatırımcı en çok teşvik alacağı noktaya gelmek isteyecek. Yine beldemizin konumu da bu projeye çok elverişli. Abdipaşa’dan Bartın ve Filyos limanlarına ulaşımın kolaylığı da yatırımcıların beldemize gelerek fabrikalarını kurmaları için çok büyük bir avantaj.” Dedi.

Gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam sağlayacak

Yaşar Dönmez projenin binlerce kişiye istihdam olanağı sunacağınn da altını çizerek, “Bölgemize ilk etapta 10, orta ve uzun vadede ise 32 fabrika kurulacak. Sadece 10 fabrika bile beldemizdeki ekonomiyi canlandırmaya, gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam sağlamaya fazlasıyla yetecek. Orta ve uzun vadede fabrikaların çoğalmasıyla birlikte beldemiz göç almaya başlayacak. Gurbetteki kardeşlerimiz, gençlerimiz doğdukları yerde doyacaklar. Kadınlarımız ve gençlerimiz gurbete gitmek zorunda kalmayacak.” Şeklinde konuştu.

Bakanımız Yılmaz Tunç’un da desteklerini alacağız

Abdipaşa’da çok büyük hizmetler ve eserlere imza atacaklarının da sözünü veren Dönmez, “Biz Abdipaşa halkı için ne yapsak azdır. Kıymetli halkımız bugüne kadar bize hep destek verdi. Bizde onlar için gece gündüz demeden çalıştık. Önümüzdeki dönemde elimiz çok daha güçlü olacak. Bizlere 16-17 yıl boyunca Milletvekili olarak hizmet eden, beldemize ve şehrimize sayısız eserler kazandıran Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç’un da desteklerini alacağız. Önümüzdeki dönem içerisinde Abdipaşa’nın 100 yıllık geleceği şekillenecek." dedi.

Bu seçim Abdipaşa’nın seçimi olacak

Dönmez açıklamasının son bölümünde ise, "Abdipaşa, Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projemizle sadece bölgenin değil şehrin de sanayi ve ekonomi merkezi haline dönüşecek. Bugün AK Parti’ye ve şahsıma destek veren hemşehrilerimiz başta evlatlarının ve torunlarının geleceğine iz bırakacak. Biz tecrübemizle, bilgi ve birikimimizle, genç ve dinamik belediye meclis kadromuzla Abdipaşa’nın gelecek 100 yılına damga vuracak eserler, hizmetler için bir kez daha kıymetli hemşehrilerimizin desteğini istiyoruz. Herkesin bilmesini istiyorum ki bu seçimin kaybedeni olmayacak. Bu seçim Abdipaşa’nın seçimi olacak. Bu seçimde kazanan Abdipaşa halkı olacak. Bu seçimin kazananı Abdipaşalı hemşehrilerimiz, Abdipaşalı gençlerimiz, Abdipaşalı kadınlarımız olacak.” ifadelerinde bulundu.

Abdipaşa fabrikalar merkezi olacak

Bakmadan Geçme