Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii açıldı

2019 yılında yapımına başlanan ve tamamen Hayırsever insanların yardımları ile tamamlanan bin kişilik Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii yoğun bir katılımla ibadete açıldı

Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii ibadete açıldı. 

2019 yılında yapımına başlanan ve tamamen Hayırsever insanların yardımları ile tamamlanan bin kişilik Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii yoğun bir katılımla ibadete açıldı. 

Bugün öğle namazına müteakip düzenlenen açılış programına Bartın Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, İl Müftüsü Ömer Keskin, Siyasi Parti Temsilcileri, köy halkı ve yüzlerce davetli katıldı. 

Açılış konuşmaları ve Kur'an-ı Kerim Tilavetinin okunmasını ardından Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii'nin açılışı davetliler tarafından yapıldı. 

Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu. 

Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi CamiiTerkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi Camii

Özel Haber

Bakmadan Geçme