3 bin kişiye daha istihdam sağlanacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda kent genelindeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bartın Organize Sanayi Bölgesinde devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler veren Milletvekili Aldatmaz, 'OSB'nin istihdam sayısı 7 bin kişiye ulaştı. İnşaatlar bitince 10 bin kişiyi geçecek.' Dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bartın Öğretmen Evindeki toplantıya ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Milletvekili Aldatmaz; adalet,aile ve sosyal politikalar, sağlık, sanayi ve teknoloji, sosyal güvenlik, eğitim, enerji, çevre şehircilik, gençlik spor, ulaştırma, tarım gibi alanlarda yapılan yatırım ve çalışmaları sunum eşliğinde aktardı.

Tüm parseller doldu

Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki genişleme çalışmalarını hakkında bilgiler veren Milletvekili Aldatmaz, “Organize Sanayi Bölgesi genişleme alanında yol, su, kanalizasyon, yağmur suyu, altyapıları tamamlandı. Elektrik altyapısı ihalesi yapılarak çalışmalara başlandı. Tüm parsellerimiz doldu. Fabrika inşaatlarımız devam ediyor. Bazı fabrikalarımız üretime başladılar. OSB’nin istihdam sayısı 7 bin kişiye ulaştı. İnşaatlar bitince 10 bin kişiyi geçecek. Yine OSB ye yeni genişleme alanı üretmek için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut atık su arıtma tesisinin kapasite artırımı için gerekli başvuruları yaptıklarını söyleyen Milletvekili Aldatmaz, yakın süreçte ihale yapılacağını ve atık su arıtma tesisinin kapasitesinin artırılacağını söyledi.

Ayrıca Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 380 kw enerji tesisi ile OSB ve Bartın‘ın enerji sorununu da çözmüş olduklarını kaydetti.

Abdipaşa Temizlik Malzemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi imar çalışmalarının da tamamlandığını sözlerine ekleyen Aldatmaz proje çalışmalarının ise devam ettiğini bildirdi.

Bakmadan Geçme