26 haftalık maraton başlıyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor'un 26 hafta sürecek zorlu maratonu 15 Ekim 2023 Pazar günü start alacak

2023-2024 sezonunda ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Bartınspor sezon boyunca 26 karşılaşma oynayacak.

Bartınspor’un zorlu maratonu 15 Ekim 2023 Pazar günü start alacak. Temsilcimiz ilk hafta maçlarında Boyabat 1868 Spor’la karşı karşıya gelecek.

Bartınspor’un ev sahibi olacağı karşılaşma Atatürk Stadyumundaki çalışmalar nedeniyle Ömer Tepesi Futbol Sahasında oynanacak.

Bartınspor ligin ikinci haftasında ise Kastamonu Özel İdare Köy Hiz. Spor ekibi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bartınspor hazırlık maçını kazandı

BAL liginde aynı grupta mücadele edecek olan Bartınspor ve Safranboluspor arasındaki hazırlık maçını temsilcimiz 3-1 kazanmayı başardı.

Maçın ilk yarısını 0-1 geride tamamlayan kırmızı siyahlı Bartın ekibi maçın ikinci yarısında galibiyeti getiren golleri Melih Civelek, Mert Aydeniz ve Hüseyin Erol’la buldu.

Galibiyet, lig öncesi moral verdi

Bartınspor’un sezon öncesi Safranboluspor karşısında elde ettiği galibiyet yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlara moral oldu.

İlk maçta hedef galibiyet

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Bartınspor’da gözler hafta sonu oynanacak Boyabat 1868 Spor maçına çevrilmiş durumda. Kendi sahasında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak olan kırmızı siyahlılar maçı kazanarak ilk haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Çalışmalar sürüyor

Bartınspor ekibi Boğaz Tesislerinde lig öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bartınspor Kulübü Başkanı Kenan Dursun ve yöneticilerde takımı yalnız bırakmıyor. Yönetim bir yandan maddi kaynak arayışlarını sürdürürken bir yandan da takımın sezona tam hazır girmesi için çabalıyor.
 

Bakmadan Geçme