2019'da 80 oyla kaybetmişti

Bartın'ın Abdipaşa beldesinde Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerden biri de İsa Tuncer olurken 2019'daki yerel seçimlerde MHP'nin Belediye Başkan Adayı olan Tuncer Seçimi 80 oy farkla kaybetmişti

Yerel seçim takvimi yaklaşırken il merkezleri, ilçeler ve beldelerde aday adaylığı heyecanı yaşanıyor.

Bartın’da yerel seçim öncesi en çok aday adaylığı müracaatlarının yapıldığı  beldelerden biri Abdipaşa oluyor.

Abdipaşa beldesinde aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerden biri de İsa Tuncer oldu.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde MHP adayı olarak seçimlere giren İsa Tuncer AK Parti adayı Yaşar Dönmez karşısında seçimi 80 oy farkla kaybetmişti.

İsa Tuncer, 2024 seçimleri öncesinde MHP’den yeniden aday adaylığı başvurusu yaptı.

Başvurusu sırasında çok sayıda Abdipaşalı parti binasında yerini alıp Tuncer'i yalnız bırakmayarak destek oldu.

Adaylığına kesin gözüyle bakılan Tuncer aday adaylığı müracaatındaki konuşmasında, “2019 yerel seçimlerinde güzel bir sonuç aldık. İnşallah 2024 seçimlerinde güzel bir sonuç alacağız. Ben çocukluğumuzu yaşadığımız sokaklarda çocuklarımızın yaşamasını istiyorum. Göç veren değil göç alan bir Abdipaşa istiyorum. Bunun için mücadele edeceğiz. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Diğer aday adaylarımıza da başarılar diliyorum. Abdipaşa’nın kazanacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kazanan mutlaka Abdipaşa olacaktır.” Dedi.

MHP Bartın İl Başkanlığı resmi hesabından yapılan paylaşımda ise, “Milliyetçi Hareket Partisi Ulus İlçesi Abdipaşa Beldesi Belediye Başkan aday adayımız İsa Tuncer İl Başkanlığımıza aday adayı müracaatını yaptı. Hayırlı olsun inşallah.” İfadelerine yer verildi.

2019'da 80 oyla kaybetmişti

Yorumlar 1
mehmet 01 Aralık 2023 19:54

hayırlı uğurlu olsun,

Bakmadan Geçme